Over Website Totaal Beheer

Specialisatie

Website Totaal Beheer is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites, zowel door technische verbeteringen en onderhoud, als door het verzorgen van leuke of interessante (SEO) content. In combinatie met de overige SEO werkzaamheden zorgt Website Totaal Beheer voor betere websites met hogere conversie!

Professioneel, betaalbaar websitebeheer

Website Totaal Beheer is geen exclusief e-marketing of SEO bureau, maar een betaalbare hands-on partner voor een succesvolle website. Geen dure diepte analyses of ingewikkelde en tijdrovende marketing praat, maar directe en duidelijke aanpak. Uw website wordt ons kindje en Website Totaal Beheer koestert deze als zodanig. Er wordt na het invullen van het intake formulier gekeken waar mogelijke problemen zitten en waar kansen zijn. Het doel van Website Totaal Beheer is om uw website technisch te optimaliseren, goed te laten scoren in de zoekmachines en inhoudelijk interessant te maken of houden. Ook conceptueel / creatief is er veel ervaring aanwezig. Website Totaal Beheer hanteert een proactieve aanpak, het monitoren van uw website en zoeken naar verbeteringen is een doorlopend proces.

Hoe werkt beheer door WTB?

  • Op deze pagina ziet u de verschillende services die WTB biedt
  • Hier ziet u prijsvoorbeelden
  • U vult het offerteformulier in of neemt contact op
  • WTB analyseert gratis uw website en op basis van deze bevindingen ontvangt u een voorstel.
  • WTB gaat voor u aan de slag. U krijgt een 'plan van aanpak' opgestuurd, waarbij u zelf desgewenst kunt aangeven waar WTB de prioriteit moet leggen
  • U zult uw website zien ontwikkelen en merken dat de site een steeds belangrijker onderdeel van uw bedrijf wordt.